Book en tid hos HYGGEHUND >>


HYGGEHUND er en mulighed for at komme ud og være sammen med en eller flere skønne hunde. Samværet kan være en stille stund, hvor hunden nusses, børstes og hygges om. Det kan også være en gåtur eller sjove øvelser. Hvert møde tilrettelægges efter hvad du har lyst til og behov for.

Vi bliver glade af at være sammen med hunde:
Hunde elsker mennesker og kontakten med os. Men det gælder også den modsatte vej - vi får det godt i selskab med hunde. Hunde er aktive, nysgerrige og eventyrlystne og motiverer os mennesker til at bevæge os og drage på “eventyr” med dem.
Hunde laver fjollede ting og er sjove at kigge på. Hunde skaber en hyggelig stemning, der inviterer til snak med andre mennesker. Rigtig mange mennesker er glade for hunde og i selskab med de firbenede slapper vi mere af, åbner os og kan få en god snak.

Hunde er ligeglade med, om du har nået at gøre rent, tage bad eller har en dårlig dag. De lever i nuet og elsker, når vi tilbringer tid sammen med dem. De fornemmer vores sindsstemning og trøster os med kontakt, når vi har behov for det. Forskning viser, at samværet med hunde er afstressende, afslappende og skaber glæde.

Sigurd er 8 år og er en italiensk mynde. Han er rolig og sød og elsker kontakt med mennesker.

Kort sagt - hunde gør os og vores liv godt og er fantastiske at tilbringe tid med.

Det er godt for os alle, men også hvis du er psykiske sårbar eller særlig sensitiv. Det er ikke alle der har tid, råd eller mulighed for at have hund, men nu giver HYGGEHUND dig mulighed for, at tilbringe tid i selskab med en hund og opleve alle de gode ting, der er forbundet med en hund. Du får de gode stunder, men slipper for ansvaret med at passe og træne en hund på daglig basis.

Sabina & Ane:
Vi elsker begge to hunde og for os er det en stor glæde at være sammen med hunde. Den glæde vil vi rigtig gerne dele med andre.
Til dagligt arbejder vi med at træne og observere hundens kropssprog og kommunikation. Den viden det har givet os, vil vi gerne dele med dig, så du kan få en skøn og afslappende hyggestund med en firbenet ven. Sammen har vi startet HYGGEHUND, hvor vi inviterer dig ud på Hundeengen, der er fuld af sjove aktiviteter. På Hundeengen er der også plads til bare at sidde og slappe af i godt selskab med søde hunde.

nose work snuseøvelser godbidder gemt i træerneGemte godbidder i træerne, hunden skal bruge snuden for at finde - En hyggelig måde at bruge tid med sin hund ude i skoven.

Pris:
Prisen for en time med HYGGEHUND er 300,- 

Som udgangspunkt mødes vi på Hundeengen ved WEINKOUFF HUNDEADFÆRDSCENTER. Skal vi komme til dig, betaler du også for kørsel. Vi tilpasser HYGGEHUNDEtimen dine behov og ønsker.
Har du selv hund, er du velkommen til at invitere den med til hyggestunden, sådan at i kan få nye, sjove oplevelser sammen og måske lære noget, I har brug for i jeres hverdag. Har du ikke hund, arbejder du med en hund fra WEINKOUFF HUNDEADFÆRDSCENTER.

Hundene:
Davy Jones og Sigurd hjælper os med at lave sjove hyggetimer sammen med dig. Er der søde hunde i pensionen, har du også mulighed for at møde nogle af dem.

davy jones labrador retriever jagthund i snevejrDavy Jones er 4 år og er en labrador. Han er glad og aktiv og han ELSKER at træne og ELSKER en masse godbidder.