Alle hunde har brug for træning, så de ikke kommer til at kede sig og skabe problemer derhjemme. Det gælder uanset hvilken race, hunden er, eller hvor gammel den er.

Træning er vigtigt hele hundens liv. Det er derfor muligt at starte på fortsætterhold, så snart begynderholdet er afsluttet. Så du hele tiden præsenterer din hund for nye udfordringer, styrker relationen mellem dig og din hund og sørger for din hund får stillet sit behov for at være sammen med andre hunde.

Hele året rundt/fem gange om året starter der nye begynder- og hvalpehold. Så ligegyldig hvornår på året, I modtager jeres hvalp, har I mulighed for at starte til træning, så snart hvalpen er faldet til hjemme hos jer.

Det er en skrøne, at nogle racer er dumme og ikke kan trænes. Fra taskehund til jagthund - de har alle den samme stamfader, ulven, som er et meget intelligent dyr. Så selvom hundene er avlet små, er hjernen ikke blevet mindre af den grund.

Vi bruger godbidder til at motivere hundene. Når hunden forstår øvelserne med godbidderne, lærer de at udføre dem uden godbidderne.

Der er fokus på, hvordan hunde kommunikerer, og hvorfor der engang imellem opstår problemer mellem hund og ejer. 

Der vil højeste være 8 hunde på et begynderhold og 8-10 på fortsætterholdene. Det er vigtigt at skabe nogle trygge rammer for hunden, hvor den kan udvikle sig uden for mange forstyrrelser.

Øjenkontakt Lederskab Hundetræning for børnDavy Jones & Silas til hundetræning - Hele familien er velkommen til at deltage i træningen.

Holdoversigt og tilmelding for hundetræning:
Fem gange om året slåes de nye træningshold op på facebook og hjemmesiden. Du kan se holdperioder og træningstider i højre side.

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du betaler for træningsholdet ved tilmelding.
Når du tilmelder dig et træningshold, modtager du en anmodning via mobile pay. Du har ikke fået en plads på holdet, før du har godkendt anmodningen. 

Du kan også vælge at overføre pengene via netbank til nummeret Reg. 9070 Konto. 1626692296. Hvis du vælger bankoverførelsen, skal jeg have besked om det på mail.

Pengene vil ikke blive refunderet, hvis du bliver forhindret i at deltage i undervisningen eller hvis jeg må aflyse træningen p.g.a. vejret, sygdom, corona eller lignende.

Socialisering med andre hunde og nye menneskerDer er sat 10 min af til fri leg - Ikke alle hunde kan deltage, men jeg prøver at dele os op, så så mange hunde får lov at lege med nogen som muligt - Det skal være sjovt for alle!

De første ti minutter til træning vil blive brugt på leg. Det er ikke muligt for alle hunde at deltage i legen. Du har selv ansvaret for, at din hund er vaccineret og forsikringen dækker, når du går til hundetræning.

Vi træner også på helligdage og i skolernes ferie.
Vi mødes på hundeengen, når træningen starter. Brug den afmærkede sti rundt om garagen.

Teorien er for hvalpe- og begynderholdene og afholdes en torsdag aften fra kl. 17.00-19.00 på Hjørringvej 600, 9700 Brønderslev. Det er uden hund.
Teorien foregår indendørs, derfor er varmt tøj ikke nødvendigt.

Vælg det rigtige hold:
Du skal ikke lade dig begrænse af din hunds race, når du skal vælge, hvilken form for træning, du gerne vil gå til med din hund.
Lydighed, agility, spor - så længe hunden laver noget sjovt med dig, vil den elske at komme til træning.

Old english bulldog Lineføring forbi andre hunde
Wilma & Tina - Kontakt på gåturen er fantastisk, også når man skal gå forbi andre hunde.

Familiehunde:
I dag lever vores hunde som en del af familien, derfor må man gerne vælge flere om, at træne hunden, også på træningsholdene.
I de kolde måneder træner vi indendørs, når hundene har brug for det.

Husk til træning:
• Vandskål og vand.
• Pølleposer.
• Stort udvalg af små godbidder.
• Ingen kvælerhalsbånd.
• En sulten hund.
• Tæver i løbetid er velkomne til træning, men bliver ikke sluppet under socialisering.

Hundetræningen er ALTID på eget ansvar.Felix Labrador retriever & Niels - Kontaktøvelsen.

Jeg er Eksamineret hundeadfærdsinstruktør / Examineret Kynotrainerr® ved Rie Ravn fra Center for Hundeadfærd.