FORTSÆTTER TRÆNINGDette hold henvender sig til ALLE hunde, der har gennemført et begynderhold hos Weinkouff Hundeadfærd.

Mange af øvelserne er de samme, men sværhedsgraden øges, så I får flere udfordring.


Tilmelding på mail til info@whund.dk


TRÆNINGEN

Når grundøvelserne begynder at sidde på rygraden, og træningsprincipperne giver pote, bliver det rigtig sjovt at træne. Øvelserne bliver sjovere, fordi vi kan variere dem mere, og vi kan starte på nye øvelser, i takt med hundene bliver dygtigere.

Mange oplever hundetræningen bliver sjovere, jo ældre hunden bliver. Hunden bliver lettere at arbejde med, når de første løbetider er overstået og hormonerne langsomt falder til ro.

Vi træner:
- Indkald.
- Lineføring.
- Plads.
- Sit (Afstand).
- Dæk (Afstand).
- Stå (Afstand).
- Socialisering med og uden line.
- Sjove øvelser.

Der er 7 træningsgange á 50 min.

Der er ingen teori tilknyttet dette træningshold.

SÅDAN FOREGÅR TRÆNING

Vi mødes foran garagen når træningen begynder.

Hold gerne afstand til hinanden, når i venter til træning. Det kan give en dårlig oplevelse for både hund og ejer, hvis andre kommer for tæt på. Mange hunde har ikke lyst til at snakke og føler sig fanget, når de har snor på.

De første ti minutter til træning vil blive brugt på leg. Det er ikke muligt for alle hunde at deltage i legen. Du har selv ansvaret for, at din hund er vaccineret og forsikringen dækker, når du går til hundetræning. Tæver i løbetid er velkomne til træning, men er ikke løse under socialisering.

Vi bruger godbidder til, at motivere hunden til træning. Hav derfor gerne en masse lækre og forskellige godbidder med til træning. Når hunden forstår øvelserne med godbidderne, lærer de at udføre dem uden godbidderne.

Vores hunde lever idag som en del af familien og må man gerne være flere om træningen, også på træningsholdene.

I de kolde måneder træner vi indendørs, når hundene har brug for det.


HUSK TIL TRÆNING:
• Vandskål og vand.
• Pølleposer.
• Stort udvalg af små godbidder.
• Ingen kvælerhalsbånd.
• En fast line.
• En sulten hund.


Hundetræningen er ALTID på eget ansvar.