HJÆLP TIL PROBLEM

Der findes et hav af adfærdsproblemer, som kan gøre det problematisk at have hund i familien. Det bliver dermed ikke den gode oplevelse, som man havde forventet.
I disse situationer kan en adfærdskonsultation være løsningen.

Ved en adfærdskonsultation modtages løsninger rettet præcis til dig, din hund og måske hele jeres familie, så I sammen kan løse problemet. Løsningen tager højde for hundens race og alder,  jeres hverdag og hundens personlighed.

Der vil yderligere blive gennemgået teknikker til, at skabe en god og sund relation til hunden. Og dermed et godt lederskab for hunden.

Ved akut behov for hjælp, skriv en SMS til 50 50 77 39

SÅDAN FOREGÅR EN KONSULTATION

Når du har booket tid til en konsultation, vil du modtage et spørgeskema på mail.
Her skal du besvare spørgsmål omkring din hunds hverdag samt hvilket/hvilke adfærdsproblemer I har med hunden.

Spørgeskemaet er grundlaget for min forberedelse af løsningsforslag til konsultationen. Jo flere informationer, du beskriver i skemaet, jo bedre kan jeg udforme en løsning til jer. Når spørgeskemaet er udfyldt, sendes det retur pr. mail.

Konsultationen er et besøg hos dig og din hund. Besøget varer mellem 1,5 og 2 timer. Her taler vi om problemet og eventuelle løsninger.
Jeg får mulighed for at møde dig og din hund i jeres hjem, lære jer at kende og se hvordan jeres forhold er. Hermed får jeg indsigt i, hvordan vi løser problemet med netop din hund.

Jeg medbringer skemaer på konsultationen, der angiver nøjagtigt hvor meget motion, træning og mentalstimulering, der passer til lige præcis jeres hunds behov. Der kan også indgå beskrivelse af bestemte øvelser, hvis det er relevant for problemstillingen.
I er velkommen til at tage notater under konsultationen, hvis I har behov for det.

Mere praktisk...

Prisen for en konsultation er 1.600,- ekskl. kørselspenge.
Når konsultationen er overstået, skal jeg modtage betaling kontant eller via bankoverførsel til Sparekassen Vendsyssel Reg. 9070 Konto. 1626692296.

Efter konsultationen er du altid velkommen til at kontakte mig pr. mail, hvis du skulle få spørgsmål til arbejdet med hunden.

Det er altid muligt at få en enetime, hvor vi træner med udgangspunkt i jeres specifikke problemstillinger.

Jeg er Professionel Examineret Adfærdsspecialist (Professionel Examineret KynoSpecialist®) ved Rie Ravn/KynoAkademiet®.